Hydraram HDS-400 | Staubbinder | Neu!

Hydraram HDS-400 | Staubbinder | Neu!
Nettoprijs
9,998 EUR
21 % BTW
2,100 EUR
Brutoprijs
12,098 EUR
Machinerypark-ID
VVTU-3572-JD
Categorie
Mobiele breekinstallatie
Fabrikant
Hydraram
Model
HDS-400 | Staubbinder | Neu!
Bouwjaar
2020
Toestand
Nieuw
Locatie
9231 Surhuisterveen
Nederland


De nieuwe Hydraram HDS-serie, geavanceerde systemen voor stof- en geurbestrijding tijdens ondermeer het slopen, recyclen en fabriceren.

Een nevelkanon van Hydraram is een absolute must op ieder sloopproject of recyclingsite. Deze machine produceert door middel van vele nozzles een fijn mistgordijn die binden met stof- en geurdeeltjes in de lucht. Deze gebonden deeltjes slaan vervolgens neer op de grond. De lucht wordt hierdoor als het ware ‘gewassen’.

Onze systemen zijn effectiever en duurzamer dan traditionele systemen, omdat veel minder water wordt verbruikt. Ook een werknemer met een slang in de handen is niet meer nodig! Het probleem met slibvorming op de bouwplaats en modderige machines of voertuigen is hiermee ook gelijk opgelost. Met een nevelkanon wordt een betere indruk gemaakt op de autoriteiten en milieu instanties. Voor de medewerkers op de bouwplaats en omwonenden wordt een betere (werk)omgeving gecreëerd omdat stof- en geurhinder wordt weggenomen.

De toepassingsgebieden voor deze kanonnen zijn stoffige slooplocaties, (wegen)bouwplaatsen, breekinstallaties, cementfabrieken, staalfabrieken, overslagstations, vuilstortplaatsen en meer. Onze kanonnen kunnen overal worden ingezet waar stof- en geurhinder effectief en duurzaam bestreden moet worden. Waarschijnlijk wordt stof- en geurbestrijding tijdens het uitvoeren van een project in de toekomst wettelijk verplicht.

De voordelen van de HDS-serie nevelkanonnen op een rij:
- Effectief en duurzaam in gebruik
- Zeer veel toepassingsgebieden; sloop- & recyclinglocaties, (wegen)bouwplaatsen, breekinstallaties, recyclingsites, cementfabrieken, staalfabrieken etc.
- Geeft een goede indruk bij autoriteiten en controle- en handhavingsinstanties
- Past exact in de visie en strategie van MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen)
- Waarschijnlijk in de toekomst wettelijk verplicht
Omdat iedere situatie anders is, kan ieder nevelkanon naar uw wensen worden samengesteld. Er zijn naast individuele maatwerkoplossingen momenteel 5 modellen leverbaar.

Geïnteresseerd? We doen u graag een vrijblijvende offerte! Neem voor meer informatie contact met ons op per e-mail: info@hydraram.com

Technische gegevens

Gewicht
200 kg
CE-norm
Ja

Aanbieder

Hydraram B.V.

Hydraram B.V.
De heer Peter Wassenaar
Meander 7
9231 DB Surhuisterveen
Nederland

Lid sinds 15 jaar
Commerciële aanbieders

Contact opnemen met aanbieder

Locatie

State: Friesland
Near: Achtkarspelen, Opsterland, Smallingerland.

Route berekenen

Zoekopdracht
Of u nu een gebruikt of nieuw product zoekt, als geregistreerde gebruiker kunt u op simpele wijze gratis een vraag naar Mobiele breekinstallatie op onze marktplaats plaatsen en aan de vele bezoekers van Machinerypark presenteren.