Naar de startpagina gaan

Machinerypark.nl
Groei op basis van vertrouwen – al meer dan 10 jaar

Machinerypark behoort binnen de internationale handel in bouwmachines tot de toonaangevende online marktplaatsen. Al sinds 2003 vertrouwen handelaren, fabrikanten en bouwondernemingen op ons platform. Inmiddels bevat onze database al meer dan 50.000 aanbiedingen voor de verkoop en verhuur van bouwmachines, industriële apparatuur en speciale voertuigen van de meest uiteenlopende fabrikanten.

Reeds vanaf het begin hebben wij ons consequent op een internationaal publiek gericht en konden wij zo zelfs bij de "exotische" machines aanbod en vraag met elkaar in contact brengen en een hoog slagingspercentage bereiken.

Hierbij hebben de klantenbinding en klanttevredenheid op lange termijn de hoogste prioriteit voor ons bedrijf: Het hoge vertrouwen bij de aanbieders heeft de mogelijkheid gecreëerd om twee maanden lang eigen aanbiedingen gratis te adverteren en ons platform zonder enig risico uit te testen. Adverteerders en reclamemakers waarderen bovendien de voortreffelijke persoonlijke service van ons team.

Voor wie een machine zoekt, biedt Machinerypark daarnaast optimale omstandigheden. Als het gewenste product niet onmiddellijk beschikbaar is, kan op elk gewenst moment gratis een vraag op het platform kenbaar worden gemaakt.

Machinerypark is in de loop der jaren gestaag en duurzaam gegroeid. "Nog veel belangrijker echter is dat we door onze bezonnen werkwijze een goede reputatie binnen de branche hebben verworven en uiteindelijk een eigen niche in de schaduw van de grote voertuigportals hebben gevonden en zeker gesteld", aldus Andreas Mannhart, de oprichter van ons bedrijf en algemeen directeur van PM Portal GmbH. "Wij richten ons niet op snelle verdiensten, maar op solide klantrelaties met overtuigende resultaten."

De feiten tonen aan dat onze aanpak binnen de markt positief worden gewaardeerd: Het aantal vaste klanten stijgt voortdurend en ook onze reikwijdte neemt dienovereenkomstig steeds verder toe. Machinerypark bereikt haar doelgroep en geniet daarom de voorkeur van bedrijven die via reclamebanners en dergelijke willen adverteren.