Naar de startpagina gaan

Contain Haus Container | Tuinkantoor Container | Tuinkantoor Prefab | Kantoor in Tuin | Prefab Kantoorunit Kopen | Prefab Tuinhuis | Blokhut Bouwen | MODEL FLAT PACK | 240cm x 600cm

Contain Haus Contain Haus Container |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nettoprijs
3,925 EUR
19 % BTW
746 EUR
Brutoprijs
4,671 EUR
Machinerypark-ID
FHLH-6011-OP
Fabrikant
Contain Haus
Model
Container |
Categorie
Kantoorunit
Toestand
Nieuw
Bouwjaar
2022
Locatie
58456 Witten
Duitsland


Maten

Lengte
240 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
261 cm

Technische gegevens

Kleur
Wit
LEVERTIJD IS SLECHTS 4-6 WEKEN


Flatpack-containers | Bouw het zelf! | containers | kantoorcontainer| wooncontainer| Spaar & veel plezier! 2.40x6.00

Flatpack-container (gedemonteerd)

Rechtstreeks van fabrikant

Flatpack-containers, die zeer eenvoudig te installeren zijn, worden op de montagelocaties afgeleverd. Flat pack containers bestaande uit vloer-, plafond-, raam-, deur- en sandwichpanelen die eenvoudig in elkaar klikken, kunnen eenvoudig door de eindgebruiker worden gemonteerd. Flat Pack is een geweldige kans voor diegenen die goedkopere prijzen willen!

Bespaar en heb plezier met platte verpakkingen

Flatpack containers, die zeer eenvoudig op een vlakke vloer te plaatsen zijn, bestaan ​​uit sandwichpaneelwanden, boven- en onderframe, plafond, vloer, muurstijlen, deuren en ramen die eenvoudig aan elkaar te vergrendelen zijn. De elektrische aansluiting wordt voltooid met de montage van de elektriciteitskast.

Over het algemeen is het voordeliger omdat het het voordeel heeft dat het in pakketten wordt verzonden.

Flatpack-containers zijn zeer eenvoudig te installeren, bouw je eigen container!

U kunt de flat pack container met twee personen installeren. Alle materialen zijn in flatpack. Eerst wordt de flatback-container op een vlakke ondergrond geplaatst. Boven- en onderframe zijn van elkaar gescheiden. Vorkheftruckzakken op flatback-containers maken de installatie zeer eenvoudig. Hoekstijlen worden op het onderste chassis geplaatst. Het dakpaneel wordt met een heftruck of kraan op de staanders geplaatst. Tussen het onder- en bovenchassis worden sandwichpanelen geplaatst. De basis is gemaakt van vezelcement. Nadat de deuren en ramen zijn geplaatst, wordt de container gereed gemaakt door deze op slot te doen.

Ecologische en milieuvriendelijke stalen flatpack containers

Staalconstructies zijn 100% recyclebare materialen. In dit opzicht is staal zowel duurzaam als milieuvriendelijk. Staal, door zijn structuur een hard materiaal, biedt grote voordelen op het gebied van duurzaamheid. Met zijn toepassingsgebieden, hardheids- en flexibiliteitswaarden is het een van de meest waardevolle bouwmaterialen van de natuur. Staal is een belangrijke reden voor de voorkeur vanwege zijn lichtheid en veiligheid.

Materiaalkwaliteit en vakmanschap op het hoogste niveau

De materialen die in Container Haus containers worden gebruikt, weerspiegelen onze kwaliteit. Contain Haus besteedt aandacht aan een gevoelige en schone verwerking. De eerste prioriteit van Contain Haus is de vraag en tevredenheid van de klant.


Voordelen van flatpack containers

Met hun prijsvoordeel zijn flatpack-containers absoluut budgetvriendelijk.
Het is een goed tijdverdrijf voor wie van montage- en reparatiewerkzaamheden houdt.
De installatie is in 4 uur voltooid.
Dankzij het modulaire systeem is elk stuk eenvoudig in de sleuf te steken.
Met het montageboekje, waarvan de tekeningen eenvoudig te begrijpen zijn, en de video waarin de montage stap voor stap wordt uitgelegd, stelt u eenvoudig uw eigen container samen.
U kunt flatpack-containers in veelvouden (10 flatpack-containers passen op een vrachtwagen) van de ene naar de andere locatie vervoeren. Op deze manier minimaliseert u uw verzendkosten.
Met flatpack containers bent u mobiel en onafhankelijk. Met andere woorden, u kunt uw container overal mee naartoe nemen en genieten van de vrijheid, zoals het meenemen van uw rugzak wanneer u maar wilt.
U kunt uw flatpack-container naar wens aanpassen en de deur, raam, toilet, badkameronderdelen plaatsen waar u maar wilt.
Een van de grootste voordelen van Contain Haus flat pack containers is hun hoge isolatiewaarde.
De flatpack-containers van Contain Haus zijn ontworpen om aardbevingen op de schaal van 9.00 te weerstaan.


Contain Haus roestvrijstalen flatpack-containers blijven tientallen jaren intact.
Flatpack-containervloeren, met hun vezelcementbodem, zijn redelijk duurzaam en niet te onderscheiden van beton.
Flatpack containers hebben een onder- en bovenchassisbreedte van 15 cm.
Flatpack containers zijn hittebestendig en waterdicht.
De isolatie is van een zeer hoog niveau met de 5 cm dikke sandwichpanelen die de wanden vormen.
Flat pack containers presteren goed in vocht- en geluidsisolatie.


U kunt flatpack-containers in veel gebieden gebruiken

Flatpack containers kunnen worden gebruikt als kantoorcontainers in constructies, start-up projecten, boerderijen, landbouwgrond, coronatestunits, sportlocaties, loketten, concerten, bazaars en vele soortgelijke ruimtes.


Tuinkantoor, geïsoleerd tuinhuis, prefab tuinhuis, geisoleerd tuinhuis, tuinhuis bouwen, tuinkantoor prefab, tuin kantoor, tuinhuis te koop, kant en klaar kantoor in tuin, kantoor in tuin, tuinhuisje amsterdam, blokhut bouwen, zelf tuinhuis bouwen, goedkope schuur bouwen, kantoorunit kopen, prefab vorstrand, prefab fundering tuinhuis, tuinhuis geisoleerd, tuinhuisje bouwen, tuinhuis kantoor, prefab schuur kopen, prefab tuinkantoor, tuinkantoor prijs, blokhutten en tuinhuisjes, tuinkantoor met toilet, kant en klaar schuur, tuinkantoor container, schroeffundering prijs, kant en klaar tuinhuis, tuinhuis plaatsen, tuinhuis zelf bouwen, tuinkantoor geisoleerd, kantoor in de tuin, prefab houtbouw, prefab kantoorunit, kantoor tuin, geisoleerde blokhut, tuinhuis laten plaatsen, tuinhuis laten bouwen, tuinstudio, prefab kantoor, kunststof tuinhuis geisoleerd, muziek in de tuin mag dat, geïsoleerde schuur bouwen, kantoor tuinhuis, geïsoleerde tuinkamer, zweeds tuinkantoor, thuiskantoor tuin, tuinhuisje zwart

Aanbieder

Contain Haus

Contain Haus

De heer Miguel Etura
Am Huchtert
58456 Witten
Duitsland

Commerciële aanbieders

Contact opnemen met aanbieder

Locatie

State: Noordrijn-Westfalen
Near: Sprockhövel, Wetter (Ruhr).

Route berekenen